Цибуля Шніт

НАЙБАГАТША ЗА ВМІСТОМ ВІТАМІНІВ ТА ФІТОНЦИДІВ

Строки достигання: Середньостиглий
Різновид: Шніт
Розмір плоду: до 100 г
Колір плоду: Зелений
Тип плоду: Видовжений

Багаторічна холодостійка рослина. Листя тонке, шилоподібне, трубчасте. Утворює несправжню цибулину з відкритими соковитими лусочками. Cухі лусочки мають фіолетово-червоне забарвлення. Росте на родючих, добре зволожених ґрунтах. Зелену масу збирають у 2-3 прийоми із середини травня по жовтень. У їжу використовують зелене перо, що містить величезну кількість білка, вуглеводів, мікроелементів. Крім харчової цінності, цибуля-шніт має також декоративне значення, коли цвіте гарними фіолетовими квітами.

Висівають (місяць, глибина) — I-XII, 2–3 см
Схема висадки (см) — 25×2-4
Збирають (місяць) — I-XII

Купити в магазині