Цибуля Ріпчаста Червона Ялтинська
Високі смакові якості, найкраще підходить для салатів
Строки достигання: Середньостиглий
Різновид: Ріпчаста червона
Розмір плоду: більше 100 г
Колір плоду: Червоний
Тип плоду: Круглий
Середньостиглий сорт. Період від сходів до технічної стиглості 130 – 150 днів. Формує цибулини плоскоокруглої форми, фіолетового кольору, внутрішні луски білого кольору. М’якуш соковитий та ніжний. Смак солодкий зі слабкою гіркотою. Маса цибулини 120- 140 г. Використовується у свіжому вигляді.
Висівають (місяць, глибина) — II-IV, 2 см
Схема висадки (см) — 45×3–5
Збирають (місяць) — VII–IX