Гарбуз Мускат де Прованс

СМАЧНИЙ МУСКАТНИЙ СОРТ З ВЕЛИКИМ ВМІСТОМ ЦУКРУ. ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ СОКУ ТА ПЮРЕ

Маса плоду: 3-4 кг
Строки достигання: середній
Колір плоду: оранжевий

Середньостиглий високоврожайний сорт. Вегетаційний період – 110-115 днів. Рослина формує великі, оранжево-червоні, округло-приплюснуті плоди з сегментованою поверхнею. М’якуш яскраво-оранжевий, щільний, з високим вмістом цукру. Середня вага плоду – 3-4 кг. Використовують для виготовлення соку та пюре.

Висівають (місяць, глибина) — IV-V 3-5 см
Схема висадки (см) — 140х70
Збирають (місяць) — VII-IX

Купити в магазині