Гарбуз Цукерка
ОДИН З НАЙБІЛЬШ СОЛОДКИХ СОРТІВ
Маса плоду: 1,5-3 кг
Строки достигання: середній
Колір плоду: оранжевий
Новий високоврожайний, порційний, особливо солодкий, середньостиглий (від повних сходів до збору плодів 115-120 днів) сорт. Рослина плетиста, формує до 6 плодів. Плоди округлі, темно-червоні з одиничними зеленими плямами, масою 1,5-2 кг (до 3 кг). М’якоть дуже солодка, м’яка, соковита, червоно-оранжевого кольору з високим вмістом сухої речовини, цукру і вітаміну С. Кора м’яка, ріжеться ножем. Чудово підходить для вживання в свіжому вигляді, кулінарії та переробки.
Висівають (місяць, глибина) — IV-V 3-5 см
Схема висадки (см) — 140х120
Збирають (місяць) — VII-IX