Редиска Французький Сніданок
Високі смакові якості
Різновид: редис
Строки достигання: ранній
Колір плоду: червоний
Форма плоду: овальна
Маса плоду: 25–30 г
Ранньостиглий сорт. Коренеплоди циліндричної форми, яскраво–червоні з білим кінчиком, довжиною 6–8 см, масою 25–30 г. М’якуш соковитий, слабогострий, ніжний, пікантний. Сорт характеризується відмінними смаковими якостями, відносно стійкий до цвітухи та розтріскування. Вирощують у відкритому ґрунті та в теплицях. Використовують для споживання у свіжому вигляді.
Висівають (місяць, глибина) — IV–V, 2–3 см
Схема висадки (см) — 45х3–5
Збирають (місяць) — V–VI