Перець Гіркий Кайєнський Чилі
Різновид: Гіркий
Строки достигання: Середньостиглий
Колір плоду: Червоний
Маса плоду: 10 – 15 г
Товщина стінки: тонка
Дуже продуктивний низькорослий сорт гострого перцю. Кущ виростає висотою до 60 см. Рослина вкрита довгими, тонкими плодами. Плоди змінюють забарвлення від смарагдово-зеленого до яскраво-червоного за 70 днів. Плоди ростуть від 12 до 15 см в довжину та мають тонку шкірку. Є одним з найкращих сортів перцю для приправ, солінь та виготовлення сальси. Гарно підходить для глибокої заморозки та для додавання в коктейлі та горілку. При роботі з гіркими видами перцю (посів, пікірування, збір урожаю, приготування їжі) рекомендовано вдягати перчатки і ретельно мити руки після вказаних робіт.
Висівають (місяць, глибина) — II–III, 1-2 cм
Схема висадки (см) — 70х40
Збирають (місяць) — VII – IX