Бруква Приморська
Корисна, вітамінна
Строки достигання: Середньоранній
Бруква – культура стійка до заморозків, вимоглива до вологи. Вирощують посівом насіння на розсаду або висівають насіння у відкритий ґрунт. Сорт не вимогливий до ґрунтів. Період вегетації – 90–130 днів. Коренеплоди круглі, м’якуш солодкий. Збирають коренеплоди до настання заморозків, вживають – свіжими, вареними, маринованими. Коренеплоди гарно зберігаються зимою. Рослина має високу поживну цінність, містить вітамін С, В1, В2 та мінеральні речовини.
Висівають (місяць, глибина) — IV–V, 1,5 см
Схема висадки (см) — 20х30
Збирають (місяць) — VIIІ–ІХ