Гарбуз Учікі Курі

ЯПОНСЬКА ДОСКОНАЛІСТЬ СМАКУ І ФОРМИ

Маса плоду: 1-2 кг
Строки достигання: ранньостиглий
Колір плоду: помаранчевий

Ранньостиглий сорт, від моменту сходів до повної технічної стиглості- 90-100 днів. Рослина плетиста, має добре розвинуту листкову масу, захищаючі плоди від перегрівання та пересихання. Плоди невеликі, округло-грушовидної форми, трохи сплюснуті з боків. Середня маса 1-2 кг, а іноді досягає 2,5 кг. Шкірка теракотово-помаранчева, тонка але міцна, що забезпечує тривале зберігання (до 5-6 місяців) без втрати смаку та якості. М’якуш яскраво-помаранчевий, дуже щільний, ніжний та солодкий з високим вмістом каротину, та відмінними смаковими якостями. Після термічної обробки набуває приємного горіхового аромату. Ідеальний для запікання, супів-пюре, дитячого харчування, десертів. Дає стабільний урожай навіть у помірно прохолодному кліматі.

Висівають (місяць, глибина) — IV-V, 4 см
Схема висадки (см) —200 *200
Збирають (місяць) — VIII-X

 

Купити в магазині