Гарбуз Гілея
ДІЄТИЧНИЙ ПРОДУКТ ХАРЧУВАННЯ
Маса плоду: 6-9 кг
Строки достигання: середній
Колір плоду: оранжевий
Середньостиглий сорт мускатного гарбуза. Від сходів до початку достигання плодів – 100-110 днів. Плоди кулясті, коротко–циліндричної та овальної форми, оранжевого кольору, з рожевим відтінком та восковим нальотом. М’якуш червоно–оранжевого кольору, товстий (до 10 см), соковитий, солодкий. Маса середнього плоду 6-9 кг. Транспортабельність хороша. Врожай може зберігатися до 1 року. Плоди містять велику кількість цукру, вітаміну С, каротину. Універсального використання, придатний для переробки на дієтичні продукти харчування.
Висівають (місяць, глибина) — IV-V 3-5 см
Схема висадки (см) — 150х150
Збирають (місяць) — VII-IX