Капуста Брокколі Калабрезе
Багато мікроелементів та вітамінів
Строки достигання: середній
Форма голівки: округло-плоскі
Щільність: щільні
Маса плоду: до 1 кг
Призначення: у свіжому вигляді, для заморожування, для консервування
Середньостиглий сорт. Рекомендується для дієтичного харчування. Качан (суцвіття) округло–плескатий, щільний, блакитно–зелений, без антоціану, масою 400 г. Відрізняється дружним дозріванням. Сорт характеризується високою товарністю, стійкістю до несприятливих умов. За вмістом кальцію, солей заліза, вітамінів А, С і поживності перевершує кольорову капусту. Сорт салатного використання, придатний для заморожування і консервування.
Висівають (місяць, глибина) — IV, 2 см
Схема висадки (см) — 70×45-50
Збирають (місяць) — VII–VIII