Перець Гіркий Угорський Жовтий
Один з найбільш холодостійких сортів
Різновид: Гіркий
Строки достигання: Ранньостиглий
Колір плоду: Жовтий
Форма плоду: Циліндрична
Маса плоду: до 100г
Товщина стінки: Тонка
Ранньостиглий сорт ( період від сходів до дозрівання 90-95 днів). Призначений для вирощування у відкритому ґрунті і плівкових теплицях, або вдома на підвіконні. Рослина теплолюбива, формує компактний кущ, висотою до 50 см. Плід вузько-конусоподібний, гладкий, глянцевий. Забарвлення плоду в технічній стиглості яскраво-жовте, в біологічній зрілості – червоне. Маса плоду 40-60 г, товщина стінки 4 мм. Смак плодів гострий. Рекомендується для використання в домашній кулінарії і консервації. При роботі з гіркими видами перцю (посів, пікірування, збір урожаю, приготування їжі) рекомендовано вдягати рукавички і ретельно мити руки після вказаних робіт.
Висівають (місяць, глибина) — II-III, 1-2 см
Схема висадки (см) — 60х40
Збирають (місяць) — VIII-IX