Капуста Брюсельська Червона
МАЄ ВИСОКІ ДІЄТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ.
Строки достигання: Середньоранній
Форма голівки: Округлі
Щільність: Щільні
Маса плоду: 10-12 г
Призначення: У кулінарії, для заморожування.
Середньоранній сорт капусти, має велике листя. Качанчики округлі, щільні, середнього розміру, пурпурного кольору, ніжні, соковиті. Маса качанчика 10-12 г. Від висадки до стану технічної зрілості 100-110 днів. Сорт холодостійкий, містить велику кількість вітамінів, мікроелементів, має високі смакові та дієтичні властивості. Використовують вареною, тушеною та заморожують на зиму.
Висівають (місяць, глибина) — III-IV, 1,5-2 см
Схема висадки (см) — 50х60х40
Збирають (місяць) — IX-X