Набір насіння “Прянощі до перших страв”

Цей набір пряних рослин добре смакує до перших страв, і є незамінним помічником на вашому столі. Аромат цих рослин привнесе в ваші супи незвично запашного аромату. Легкі у вирощуванні, зручні у зберіганні (застосовуються також у засушеному вигляді).

Чебрець часто додають до супів з морепродуктами і рибою, також їм приправляють овочеві супи-пюре з гарбуза, моркви і томатів. Не зашкодить також додати кілька листочків чебрецю в бульйон з баранини, ця пряність приховає специфічний смак і пришвидшить травлення. Коріандром заправляють супи у вигляді зелені і насіння. Також він смачний у поєднанні з картопляними, бобовими, грибними юшками. Селера листова є дуже корисною, супам та бульйонам вона надає терпкий, свіжий і приємний аромат. Тим, хто бажає схуднути рекомендують холодний суп-пюре з селери.

Купити в магазині

Агротехнологія

Рослина

Спосіб вирощування

Схема посіву

Використовують

Збір сировини (місяць)

Селера листова

Насіння висівають  розсадним способом і потім переносять на ділянку.

Висівають (місяць, глибина) – II–III,  0,1см

Листя, стебла, кореневища в свіжому та сушеному вигляді

IX-X

Чебрець (тим’ян)

(багаторічник)

Насіння висівають  розсадним способом і потім переносять на ділянку.

Висівають (місяць, глибина) – IV, 1см

Схема висадки (см) – 60х15–20

Листя, молоді пагони

VI-VII (на другий рік)

Петрушка листова «Гігантелла»

Насіння висівають у відкритий ґрунт.

Висівають (місяць, глибина) – IV,X, 1–2 см

Схема висадки (см) – 25×5–10

Листя в свіжому та сушеному вигляді

VI–IX

Коріандр

Насіння висівають у відкритий ґрунт.

Висівають (місяць, глибина) – III–VII, 1,5–2 см

Схема висадки (см) –45×10

Листя в свіжому і сушеному вигляді, насіння в сушеному вигляді.

VII–IХ

Кріп

«Татран»

Вирощують посівом насіння в грунт.

Висівають (місяць, глибина) – III–IV, X, 1–2 см

Схема висадки (см) – 15×45

Листя в свіжому та сушеному вигляді

VI–IX