Набір насіння “Прянощі до м’яса”

Цей набір складається із 5-ти пряних рослин, і є незамінним помічником на кухні господині та у вишуканих ресторанах. Він покликаний зробити ваше м’ясо більш апетитним і підкреслити його смак. Легкі у вирощуванні, зручні у зберіганні трави (застосовуються навіть у засушеному вигляді).

До смаженої свинини, баранини і жирної яловичини добре смакує листя чебрецю, додаючи стравам приємний запах і трохи гіркуватий смак. Завдяки своєму свіжому аромату базилік доречно поєднується як з гарячими салатами, супами, так і з другими стравами з тушкованої яловичини і баранини. Перець надає стравам смакового підсилення, окрім того, він викликає апетит і нормалізує травлення. Петрушку найкраще використовувати у свіжому вигляді, додаючи її до готових страв з печінки, серця, язика, яловичини, баранини, а також – до супів з м’яса та бульйонів. Насіння кмину кладуть для ароматизації і поліпшення смаку в супи, соуси, також він є прекрасною добавкою до жирних м’ясних страв з баранини, свинини, для соусу і маринаду шашлика.

Купити в магазині

Агротехнологія

Рослина

Спосіб вирощування

Схема посіву

Використовують

Збір сировини (місяць)

Базилік зелений

Насіння висівають  розсадним способом і потім переносять на ділянку.

Висівають (місяць, глибина) –IV-V, 2 см

Схема висадки (см) – 45х15

Листя в свіжому і сушеному вигляді

VI-X

Чебрець (тим’ян)

(багаторічник)

Насіння висівають  розсадним способом і потім переносять на ділянку.

Висівають (місяць, глибина) – IV, 1см

Схема висадки (см) – 60х15–20

Листя, молоді пагони

VI-VII
(на другий рік)

Кмин

(дворічник)

Вирощуютьпосівомнасіння в грунт.

Висівають (місяць, глибина) – III, 1–2см

Схема висадки (см) –25х15

Листя, насіння (на другий рік, коли починає буріти)

V–VII

Гострий перець

«Український гіркий»

Насіння висівають  розсадним способом і потім переносять на ділянку.

Висівають (місяць, глибина) – II–III, 1–2 см

Схема висадки (см) –60х40

Плоди в свіжому та сушеному вигляді

VIII–IX

Петрушка листова

«Гігантелла»

Вирощуютьпосівомнасіння в грунт.

Висівають (місяць, глибина) – IV,X, 1–2 см

Схема висадки (см) –25×5–10

Листя, стебла в свіжому та сушеному вигляді

VI–IX