Буряк Столовий Кестрел F1
ТРИВАЛЕ ЗБЕРІГАННЯ, ВИСОКІ СМАКОВІ ЯКОСТІ
Тип плоду: округлий
Вага плоду: 200-350 г
Терміни дозрівання: середній
Розмір плоду: середній
Період дозрівання становить 100-120 днів після висівання насіння в грунт. Коренеплоди середнього розміру, вагою 200-350 г, вирівняні, мають майже округлу форму і гладку поверхню. Мають соковиту м’якоть, рівномірно темного червоного кольору, з щільною, але ніжною консистенцію. Стійкий до стресових ситуацій, відмінно переносить весняні похолодання, також стійкий до ризоктониозу (червона гниль), борошнистої роси та несправжньої борошнистої роси. Транспортабельність буряка висока, переносить тривале перевезення, коренеплоди стійкі до механічних пошкоджень; лежкість відмінна, овоч призначений для тривалого зберігання, у процесі якого здатний зберегти не тільки зовнішній вигляд, але і смак.
Висівають (місяць, глибина) — IV-VI, 3-4 см
Схема висадки (см) — 45×10-15
Збирають (місяць) — VIII-IX