Набір насіння “Ароматна грядка”
Витончена особливість кожної страви – це її аромат. Свіжий, тонкий, пряний, з гірчинкою, або з кислинкою – вибирайте такий, що по смаку саме вам з набору «Ароматна грядка».
Назва «базилік» походить від грецького слова «король». Ще в 16 столітті він підкорив Францію – там його додавали не тільки в м’ясні страви, а й включали в рецепти десертов, напоїв. Відтінки цитруса, карамелі, аніса – це все про запах базиліка. Аромат кінзи нікого не залишає байдужим. Терпка та пряна петрушки, освіжаючий кріп…
Міксуйте духмяні культури з набору «Ароматна грядка» у ваших стравах – і ваша кухня буде винятковою!
Купити в магазиніАгротехнологія
Рослина |
Спосіб вирощування |
Схема посіву |
Використовують |
Збір сировини (місяць) |
Базилік зелений |
Насіння висівають розсадним способом і потім переносять на ділянку. |
Висівають (місяць, глибина) –IV-V, 2 см Схема висадки (см) – 45х15
|
Листя в свіжому і сушеному вигляді |
VI-X |
Базилік фіолетовий |
Насіння висівають розсадним способом і потім переносять на ділянку. |
Висівають (місяць, глибина) –IV-V, 2 см Схема висадки (см) – 45х15
|
Листя в свіжому і сушеному вигляді |
|
Кінза |
Вирощуютьпосівомнасінняу відкритий грунт |
Висівають (місяць, глибина) – III–VII, 1,5–2 см Схема висадки (см) –45×10
|
Листя в свіжому і сушеному вигляді |
VII–IХ |
Петрушка листова «Гігантелла» |
Вирощують посівом насіння у відкритийгрунт. |
Висівають (місяць, глибина) – IV, X, 1–2 см Схема висадки (см) – 70×5–10
|
Листя в свіжому і сушеному вигляді |
VI–IX
|
Кріп «Татран» |
Вирощують посівом насіння у відкритийгрунт. |
Висівають (місяць, глибина) – III–VI, X, 1–2 см Схема висадки (см) – 15×45
|
Листя в свіжому і сушеному вигляді |
VI–IX |