Набір насіння “Ароматна грядка”

Витончена особливість кожної страви – це її аромат. Свіжий, тонкий, пряний, з гірчинкою, або з кислинкою – вибирайте такий, що по смаку саме вам з набору «Ароматна грядка».

Назва «базилік» походить від грецького слова «король». Ще в 16 столітті він підкорив Францію – там його додавали не тільки в м’ясні страви, а й включали в рецепти десертов, напоїв. Відтінки цитруса, карамелі, аніса – це все про запах базиліка. Аромат кінзи нікого не залишає байдужим. Терпка та пряна петрушки, освіжаючий кріп…

Міксуйте духмяні культури з набору «Ароматна грядка» у ваших стравах – і ваша кухня буде винятковою!

Купити в магазині

Агротехнологія

Рослина

Спосіб вирощування

Схема посіву

Використовують

Збір сировини (місяць)

Базилік зелений

Насіння висівають  розсадним способом і потім переносять на ділянку.

Висівають (місяць, глибина) –IV-V, 2 см

Схема висадки (см) – 45х15

Листя в свіжому і сушеному вигляді

VI-X

Базилік фіолетовий

Насіння висівають  розсадним способом і потім переносять на ділянку.

Висівають (місяць, глибина) –IV-V, 2 см

Схема висадки (см) – 45х15

Листя в свіжому і сушеному вигляді

Кінза

Вирощуютьпосівомнасінняу відкритий грунт

Висівають (місяць, глибина) – III–VII, 1,5–2 см

Схема висадки (см) –45×10

Листя в свіжому і сушеному вигляді

VII–IХ

Петрушка листова «Гігантелла»

Вирощують посівом насіння у відкритийгрунт.

Висівають (місяць, глибина) – IV, X, 1–2 см

Схема висадки (см) – 70×5–10

Листя в свіжому і сушеному вигляді

VI–IX

Кріп «Татран»

Вирощують посівом насіння у відкритийгрунт.

Висівають (місяць, глибина) – III–VI, X, 1–2 см Схема висадки (см) – 15×45

Листя в свіжому і сушеному вигляді

VI–IX