Квасоля Спаржева Витка Блаухільде

ПІСЛЯ КУЛІНАРНОЇ ОБРОБКИ ЗМІНЮЄ КОЛІР НА ЗЕЛЕНИЙ

Різновид: спаржева витка
Строки достигання: пізньостиглий
Колір бобів: зелений
Колір стручка: фіолетовий

Пізньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до стиглості зерна 90-100 днів. Рослина плетиста, довжиною 3-4м, потребує опори або посівів вздовж високих огорож. Стручки широкі, м’ясисті, без волокна, довжиною 20-25см, темно-фіолетового кольору, високих смакових якостей. Висівають насіння після того, як мине загроза нічних заморозків. Збирають стручки квасолі вибірково, через кожні 3-5 днів. Використовують для приготування супів та гарнірів. Після кулінарної обробки стручки міняють колір з темно-фіолетового на зелений.

Висівають (місяць, глибина) — IV-V, 4-6 см
Схема висадки (см) — 30-45х10
Збирають (місяць) — VII-VIII

Купити в магазині