Перець Гіркий Гарячий Лимон

ДУЖЕ ГОСТРИЙ З ВИРАЖЕНИМИ НОТКАМИ ЛИМОНУ

Різновид: Гіркий
Строки достигання: Середньостиглий
Колір плоду: Жовтий
Форма плоду: Конусоподібна
Маса плоду: 10 – 20 г
Товщина стінки: тонка

Високоврожайний сорт. Може вирощуватися в теплицях, на підвіконні і у відкритому ґрунті. Кущ досягає висоти 1 м. На одному кущі за вегетаційний період може дозрівати до 40 плодів. Після початку плодоношення гілки на кущах гарно опускаються донизу. Плоди конічної форми, тонкостінні, зі складками на шкірці. Плід довжиною близько 6 см, в діаметрі 1,3 см, при дозріванні змінює свій колір зі світло-зеленого на лимонно-жовтий. В одному плоді міститься в середньому до 15 насінин. За шкалою Сковілла гострота плоду становить від 30000 до 50000 одиниць. Його гостроту врівноважує фруктовий аромат і неповторний смак з вираженими нотками лимона і лайма. Використовується як приправа до гострих соусів, до риби і страв з риби, а також в консервації. Виконує декоративне значення в бордюрних квітниках, підпірних стінах і в ящиках на балконі. При роботі з гіркими видами перцю (посів, пікіровка, збір врожаю, приготування їжі) рекомендується надягати рукавички і ретельно мити руки після зазначених робіт.

Висівають (місяць, глибина) — II-III, 1-2 см
Схема висадки (см) — 50х30
Збирають (місяць) — VII – IX

Купити в магазині