Цикорій Кавовий (Кореневий)

ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ НАПОЇВ

Різновид: кореневий
Строки достигання: Двурічник

Цикорій – висока багаторічна трав’яниста рослина до 1,5 м заввишки, має товстий м’ясистий довгий стрижневий корінь. Цикорій кореневий вирощують в цілях отримання сировини (коренеплодів) для приготування напоїв і спиртів. Його коріння містить більшу кількість інуліну, ніж коріння дикорослого цикорію. Час посадки – з кінця березня до серпня (на розсаду – березень-квітень; у відкритий ґрунт – травень, коли грунт прогріється до 8-10°С). Перед посівом насіння ґрунт глибоко розпушити, потім трохи прикатати. Для формування нормального коренепліду необхідно 3-4 місяці.

Висівають (місяць, глибина) — IV-V, 1-2 см
Схема висадки (см) — 30х30
Збирають (місяць) — VIIІ-ІХ

Купити в магазині