Редька дайкон Червоне серце

ДУЖЕ ЦІННИЙ ДІЄТИЧНИЙ ПРОДУКТ

Різновид: редька
Строки достигання: ранній
Колір плоду: білий, м’якуш малиново-червоний
Форма плоду: округла або видовжена
Маса плоду: 250-300 г

Ранньостиглий сорт. Період вегетації від сходів до технічної стиглості 30-35 днів. Коренеплоди округлої або видовженої форми, з біло-зеленою шкіркою, масою 250-300 г, діаметром 7-8 см. М’якуш малиново-червоний, за смаком – солодкий з гірчинкою біля шкірки. Вирощується у відкритому ґрунті, плівкових наметах та в опалюваних теплицях. Дуже цінний дієтичний продукт. Використовується для споживання у свіжому вигляді.

Висівають (місяць, глибина) – IV-VII, 3 см
Схема посадки (см) – 25х10
Збирають (місяць) – V-VI, IХ-Х

Купити в магазині