Диня Валенсія

Зимовий сорт дині, дозріває при зберіганні

Маса плоду: 2,1-2,4 кг
Строки достигання: пізній
Колір плоду: зелений
Тип плоду: продовгуватий

Пізньостиглий, зимовий сорт дині. Вегетаційний період 105 днів. Дозрівання плодів відбувається не на баштані, а вже при зберіганні. Солодкість і неповторна соковитість до дині приходить через 1-3 місяці після збору, в незрілому вигляді пахне кабачком або огірком. На щільній шкірці динь немає ніякого малюнка або натяку на сітку з тріщин. Плоди важать від 2,1 до 2,4 кг, мають овальну форму, зморшкувату зелену поверхню плодів і білу м’якоть. М’якоть динь відрізняється високими смаковими якостями, що дозволяє віднести дині до десертних різновидів. Використовують в свіжому вигляді, в якості сировини для виробництва в’яленої дині, мармеладу, цукатів і повидла.

Висівають (місяць, глибина) — IV-VI, 2-3 см
Схема висадки (см) — 120х50-80×100
Збирають (місяць) — VII–VIII

Купити в магазині