Мікрозелень Амарант

Амарант – це унікальний продукт, чемпіон в рослинному світі по корисному впливу на організм, вживання якого кожен день, навіть в невеликих кількостях, допоможе в найкоротші терміни вилікувати безліч хвороб. Завдяки корисним властивостям, робить шкіру здоровою та красивою, а також сприяє прискоренню обміну речовин, а це найкращий спосіб схуднення і стабілізації ваги.

 

Купити в магазині

Агротехнологія

Пророщувати мікрозелень амаранту потрібно в грунті, так як молода рослина швидко розвиває кореневу систему і починає вбирати корисні речовини і мінерали.

Насіння амаранту потрібно замочити на 12 годин, після цього акуратно розсипати їх у вологий грунт так, щоб паростки не росли далеко один від одного, і після цього присипаємо зверху шаром ґрунту, приблизно в 0,5 сантиметра. Кожен день потрібно стежити за тим, щоб грунт не пересихав. Зайва кількість вологи теж може нашкодити. Збирати паростки можна через тиждень, коли з’явиться перше листя. Найбільш якісною вважається мікрозелень амаранту, вік якої становить від 7 до 10 днів.

Подають амарант до м’яса, риби, закусок або овочів, має ніжний, ледь помітний горіховий присмак. Також використовується для приготування вітамінізованих коктейлів і смузі.