Набір насіння “Бочкові соління”

В цьому наборі зібрані сорти та гібриди, які за свої смакові характеристики по праву стали найпопулярнішими сортами не тільки в Україні, а й в усьому світі. Томати «Де Барао червоний», «Ріо Гранде», а також огірки «Кураж F1» та «Ніжинський» ідеальні як для соління, так і для маринування.

І як же без кропу! Кріп – найпопулярніша пряність, яка використовується в закатках. При засолюванні овочів обов’язково потрібно використовувати кріп – він надає насичений аромат і приємний смак, а також не дає закатці зіпсуватися і запобігає появі цвілі. Набір “БОЧКОВІ СОЛІННЯ 4+1” допоможе вам насолоджуватися неперевершеним смаком улюблених овочів холодними зимовими вечорами.

Купити в магазині

Агротехнологія

Рослина

Сортові властивості

Спосіб вирощування

Схема посіву

Збір сировини (місяць)

Огірок Кураж F1

Відомий на весь світ, і займає достойне місце серед найкращих сортів.  Невибагливий у вирощуванні , завжди дає стабільно високий врожай, має неперевершені смакові якості.

Вирощують посівом насіння в грунт або розсадним способом.

Висівають (місяць, глибина) – V–VI, 1–2 см

Схема посадки (см) – 70×50–55

VII–VIII

Огірок Ніжинський

Цінується за сильний огірковий аромат. Хрусткий та приємний смак –  він зберігає ці властивості при консервуванні. Це смачна підмога в зимовий період.

Вирощують посівом насіння в грунт або розсадним способом.

Висівають (місяць, глибина) –IV–V, 1–2 см

Схема висадки (см) – 70×50–55

VII–VIII

Томат Де барао червоний

Смакові показники м’якоті відмінні, з гармонійним поєднанням кислот і цукрів.З свіжих виходять чудові салати і при цільнопліднійконсервації претензій до Де Барао немає.

Із насіння розсадним способом.

Висівають (місяць, глибина) – II–III, 1–2 см

Схема висадки (см) – 70×50–55

VII–VIII

Томат Ріо Гранде

Один з найкращих сортів світової селекції. Невеликі томати з щільною м’якоттю і солодкуватим смаком.

Із насіння розсадним способом.

Висівають (місяць, глибина) – II–III, 1–2 см

Схема висадки (см) – 70×50–55

VII–VIII

КріпТатран

Кріп надає консервованим овочам вишуканий смак. Для консервування використовуються майже всі частини рослини – зелень, зонтики, насіння.

Вирощуютьпосівомнасіння в грунт.

Висівають (місяць, глибина) – III–IV, X, 1–2 см

Схема висадки (см) – 15×45

VI–IX