Набір насіння “Прянощі для салатів”
Цей набір пряних рослин добре смакує до салатів, наповнюючи їх особливою свіжістю і легкістю. Не примхливі у вирощуванні, зручні у зберіганні (застосовуються у засушеному вигляді).
Томати, зелені овочі, яйця і сир поєднують з пряним базиліком. Для збереження його унікального аромату рекомендують подрібнювати пальцями і додавати в страву перед подачею. Петрушка, кріп і цибуля – класичні прянощі будь-якого салату. Для того, щоб підкреслити свіжий запах петрушки і кропу, їх перетирають із часником та олією, потім додають нарізані свіжі овочі і отримують особливий смак і аромат страви. Навесні добре смакує корисний салат з яйцями із зелені цибулі, заправлений лимонним соком і олією. Фенхель має незвичний, солодкуватий смак у салаті, запах трішки нагадує аніс, але дуже приємний.
Купити в магазиніАгротехнологія
Рослина |
Спосіб вирощування |
Схема посіву |
Використовують |
Збір сировини (місяць) |
Базилік фіолетовий |
Насіння висівають розсадним способом і потім переносять на ділянку. |
Висівають (місяць, глибина) –IV-V, 2 см Схема висадки (см) – 45х15
|
Листя в свіжому і сушеному вигляді |
VI-X |
Петрушка листова «Гігантелла» |
Вирощуютьпосівомнасінняу відкритий грунт. |
Висівають (місяць, глибина) – IV,X, 1–2 см Схема висадки (см) –25×5–10
|
Листя, стебла в свіжому та сушеному вигляді |
VI–IX |
Кріп «Татран» |
Вирощуютьпосівомнасіння у відкритий грунт.
|
Схема висадки (Висівають (місяць, глибина) – III–IV, X, 1–2 смсм) – 15×45
|
Листя в свіжому та сушеному вигляді |
VI–IX |
Цибуля батун |
Насіння висівають розсадним способом і потім переносять на ділянку. |
Висівають (місяць, глибина) – III–IV, X, 2–3 см Схема висадки (см) –70×30
|
Зелень в свіжому вигляді |
IV–IX |
Фенхель |
Вирощують посівом насіння у відкритий ґрунт. |
Висівають (місяць, глибина) – IV–V, 0,5–1см Схема висадки (см) –35х40
|
Листя в свіжому та сушеному вигляді, насіння в сушеному вигляді |
VI–IХ |