Набір насіння “Прянощі для салатів”

Цей набір пряних рослин добре смакує до салатів, наповнюючи їх особливою свіжістю і легкістю. Не примхливі у вирощуванні, зручні у зберіганні (застосовуються у засушеному вигляді).

Томати, зелені овочі, яйця і сир поєднують з пряним базиліком. Для збереження його унікального аромату рекомендують подрібнювати пальцями і додавати в страву перед подачею. Петрушка, кріп і цибуля – класичні прянощі будь-якого салату. Для того, щоб підкреслити свіжий запах петрушки і кропу, їх перетирають із часником та олією, потім додають нарізані свіжі овочі і отримують особливий смак і аромат страви. Навесні добре смакує корисний салат з яйцями із зелені цибулі, заправлений лимонним соком і олією. Фенхель має незвичний, солодкуватий смак у салаті, запах трішки нагадує аніс, але дуже приємний.

Купити в магазині

Агротехнологія

Рослина

Спосіб вирощування

Схема посіву

Використовують

Збір сировини (місяць)

Базилік фіолетовий

Насіння висівають  розсадним способом і потім переносять на ділянку.

Висівають (місяць, глибина) –IV-V, 2 см

Схема висадки (см) – 45х15

Листя в свіжому і сушеному вигляді

VI-X

Петрушка листова «Гігантелла»

Вирощуютьпосівомнасінняу відкритий грунт.

Висівають (місяць, глибина) – IV,X, 1–2 см

Схема висадки (см) –25×5–10

Листя, стебла в свіжому та сушеному вигляді

VI–IX

Кріп «Татран»

Вирощуютьпосівомнасіння у відкритий грунт.

Схема висадки (Висівають (місяць, глибина) – III–IV, X, 1–2 смсм) – 15×45

Листя в свіжому та сушеному вигляді

VI–IX

Цибуля батун

Насіння висівають  розсадним способом і потім переносять на ділянку.

Висівають (місяць, глибина) – III–IV, X, 2–3 см

Схема висадки (см) –70×30

Зелень в свіжому вигляді

IV–IX

Фенхель

Вирощують посівом насіння у відкритий ґрунт.

Висівають (місяць, глибина) – IV–V, 0,5–1см

Схема висадки (см) –35х40

Листя в свіжому та сушеному вигляді, насіння в сушеному вигляді

VI–IХ