Набір насіння “Прянощі до риби”

Цей набір пряних рослин максимально розкриває і вдало доповнює смак рибних страв, і є незамінним помічником на вашому столі. Чудово поєднуються у приготуванні річкової та морської риби. Легкі у вирощуванні, зручні у зберіганні (застосовуються у засушеному вигляді).

Завдяки своєму пряному аромату і гіркуватому смаку, чебрець є однією з кращих приправ до риби. Коріандр додають до приготування морської риби – тріски, пікші, навазі, що надає їм яскравого пікантного смаку. Добре смакує у приготуванні смаженої річкової риби, душиця – для запеченої. Аромат любистка нагадує запах селери, він є одним з кращих універсальних приправ. Його додають в рибний бульйон, маринад для смаженої або тушкованої риби, та прикрашають рибні страви.

Купити в магазині

Агротехнологія

Рослина

Спосіб вирощування

Схема посіву

Використовують

Збір сировини (місяць)

Коріандр

Насіння висівають у відкритий ґрунт.

Висівають (місяць, глибина) – III–VII, 1,5–2 см

Схема висадки (см) –45×10

Листя в свіжому і сушеному вигляді, насіння в сушеному вигляді.

VII–IХ

Чебрець (тим’ян)

(багаторічник)

Насіння висівають  розсадним способом і потім переносять на ділянку.

Висівають (місяць, глибина) – IV, 1см

Схема висадки (см) – 60х15–20

Листя, молоді пагони

VI-VII (на другий рік)

Любисток

(багаторічник)

Насіння висівають  розсадним способом і потім переносять на ділянку.

Висівають (місяць, глибина)  – IV-V, 1–2 см

Схема висадки 60×60

Листя в свіжому і сушеному вигляді

V (на другий рік)

Душиця (орегано)

(багаторічник)

Насіння висівають у відкритий ґрунт навесні, можна також сіяти під зиму.

Висівають (місяць, глибина) – III, Х, 1–1,5см

Схема висадки (см) – 40х70

Квіти, листя, стебла в сушеному вигляді

VI-VII

Петрушка листова
«Гігантелла»

Насіння висівають у відкритий ґрунт.

Висівають (місяць, глибина) – IV,X, 1–2 см

Схема висадки (см) – 25×5–10

Листя в свіжому та сушеному вигляді

VI–IX