Чебрець звичайний

Використовують не лише як лікарський засіб, але і в якості ароматичних приправ в кулінарії

Це цінне пряносмакових і лікарська рослина з приємним пряним смаком і запахом, завдяки вмісту в ньому ефірних масел. Чебрець вирощують з насіння розсадним способом і потім переносять на ділянку, захищений від вітру, де достатньо сонця. Насіння дуже дрібні, тому їх висівають поверхнево, не глибше 1 см. Можна сіяти як навесні у відкритий грунт, так і пізно восени під сніг. Дрібні сходи з’являються через 2-4 тижні і в перший час розвиваються дуже повільно. Зелень чебрецю збирають протягом літа, починаючи з другого року.

Висівають (місяць, глибина) — IV, 1см
Схема висадки (см) — 60х15-20
Збирають (місяць) — VII-VIII

Купити в інтернет-магазині